Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Καθίσματα Πλαστικά Γηπέδου Καθίσματα Πλοίων εξωτερικών χώρων

Το πλαστικό κάθισμα γηπέδου, αθλητικών χώρων και πλοίων, κατασκευάζεται από παρθένο Polypropylene Copolymer κατάλληλο για κερκίδες, γήπεδα και εξωτερικούς χώρους (κατάστρωμα) πλοίων.

Οι διαστάσεις του είναι Πλάτος 42εκ, Ύψος 34εκ, Βάθος 44 εκ, με διπλό τοίχωμα στην πλάτη του καθίσματος γηπέδου και πλοίων είναι εργονομικό, χωρίς αιχμηρές ακμές και θέση για αρίθμηση.

Η εφαρμογή του καθίσματος αθλητικών χώρων στην κερκίδα είναι πλήρης, ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση απορριμμάτων κάτω από αυτήν.

Η τοποθέτηση του καθίσματος γηπέδου, γίνεται σε 3 σημεία (τα 2 στο πάνω μέρος του καθίσματος γηπέδου με ούπα 10χιλ + 2 στριφόνια 8χιλ + 2 ροδέλες μεγάλης διαμέτρου. Στο μπροστινό και κάτω μέρος του καθίσματος, τοποθετείται ούπα 8χιλ + στριφόνι 6χιλ + ροδέλα στο κούτελο της κερκίδας, ή πάνω σε μεταλλική κατασκευή κερκίδας.

Ο πλαστικό κάθισμα γηπέδου και ποίων έχει προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία (UV) Ultra Violet 915 αντιηλιακό προσθετικό masterbatch, κατάλληλο για έκθεση σε εξωτερικές συνθήκες.

Επίσης αντιστατικό προσθετικό masterbatch, κατάλληλο για μείωση συγκέντρωσης σκόνης στην επιφάνεια του καθίσματος.

Προαιρετικά στο κάθισμα γηπέδου προστείθεται Flame Retard (FR), βραδύκαυστο προσθετικό υλικό, που το κατατάσσει στην κατηγορία ’’δύσκολα αναφλέξιμα’’, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των Ευρωπαϊκών προτύπων Β-2 & Class1 από FIFA & UEFA.

Η κατασκευή του γίνεται με την μέθοδο injection moulding σύμφωνα με την πιστοποίηση ISO 9001.

Τα διαθέσιμα χρώματα του καθίσματος γηπέδου είναι, Μπλε Σκούρο, Μπλε ανοιχτό, Θαλασσί, Μαύρο, Κόκκινο, Σκούρο Πράσινο, Κίτρινο, Λευκό, Γκρι, Πορτοκαλί, Βιολετί.

Το κάθισμα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει υποστήριξη ανταλλακτικών.

ΤΕΣΤ ΕΛΕΓΧΩΝ
Seat and Back static load test EN 12727

Horizontal static load test EN 12727

Vertical static load test EN 12727

Seat impact test EN 12727

Seat and Back durability test (100000 κύκλοι) EN 12727

Seat front edge durability test (100000 κύκλοι) EN 12727

Light resistance ISO 4892-2

Tensile properties of plastic ISO EN 527-1

Charpy impact EN ISO 179-1

Flame test on surface UNI 8457 & UNI 8457/A

Radiant panel UNI 9174 & UNI 9174/A

Καθίσματα γηπέδου, πλαστικά καθίσματα πλοίων, καθίσματα καταστρώματος, καθίσματα αθλητικών χώρων, πλαστικα καθίσματα εξωτερικών χώρων,

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: