Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αναλώσιμα πίνακα μαρκαδόρου μαρκαδόροι μελάνια σπόγγοι

Τα αναλώσιμα για πίνακες μαρκαδόρου, είναι το πιο σημαντικό αντικείμενα για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά τον πίνακα μαρκαδόρου.

Τα αναλώσιμα για πίνακα μαρκαδόρου, αποτελούνται από τον σπόγγο πίνακα μαρκαδόρου, τους μαρκαδόρους οι οποίοι πρέπει να προορίζονται για χρήση πίνακα μαρκαδόρου, τα μελάνια τα οποία η ποιότητα τους να είναι όπου να μην δημιουργούν προβλήματα στον πίνακα και τέλος το υγρό που χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε την επιφάνεια του πίνακα μαρκαδόρου.

Οι σπόγγοι για πίνακα μαρκαδόρου πρέπει να είναι εύχρηστοι και η επιφάνεια που ακουμπάει στον πίνακα να μην είναι σαγρέ, ώστε με την κίνηση που κάνουμε δεξιά-αριστερά για να καθαρίσουμε τον πίνακα από τον μαρκαδόρο, να μην παράγεται έντονη τριβή και αποσμαλτώνεται η επιφάνεια του πίνακα μαρκαδόρου.

Καλά είναι οι τσόχες του σπόγγου να είναι αποσπώμενες, ώστε αι πάλι να επιτυγχάνουμε βέλτιστη οικονομία.

Στους πίνακες πορσελάνης δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, μιας και η επιφάνεια της πορσελάνης είναι πολύ μεγάλης αντοχής.

Οι μαρκαδόροι που χρησιμοποιούμε πρέπει να ενδείκνυνται για πίνακα μαρκαδόρου και να μην είναι μόνιμης γραφής (permanent) και να είναι επαναγεμιζώμενοι, ώστε να υπάρχει η βέλτιστη οικονομία στην χρήση.

Οι μαρκαδόροι που διαθέτουμε εμείς ως Εταιρεία είναι οι EDDING 360, οι οποίοι σε περίπτωση που χαλάσει η μύτη γραφής, γυρίζοντας την από την άλλη μεριά έχουμε πάλι καινούργιο μαρκαδόρο για πίνακα. Μαρκαδόρου.

Οι μαρκαδόροι, μόλις αντιληφθούμε ότι τελειώνει το μελάνι τους, πρέπει να τους επαναγεμίζουμε και δεν πιέζουμε την μύτη πάνω στον πίνακα μαρκαδόρου, ώστε να μην χαλάσει.

Το μελάνι που χρησιμοποιούμε, πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας, διότι αυτό θα έχει επίπτωση στην επιφάνεια του πίνακα μαρκαδόρου από την παρατεταμένη χρήση.

Συνήθως 20-24 σταγόνες είναι αρκετές για να γεμίσουμε έναν μαρκαδόρο. Το μελάνι πρέπει να είναι παχύρευστο, διότι μόνο έτσι επιτυγχάνουμε οικονομία.

Αυτό μπορούμε να το ελέγξουμε, αν πάρουμε το μπουκαλάκι του μελανιού και το αναταράξουμε στο Φως.

Αν είναι παχύρευστο, σημαίνει ότι θα χρειαστούμε λιγότερη ποσότητα μελανιού μέσα στον μαρκαδόρο, αν όμως είναι αραιό σαν νερό, τότε θα χρειαζόμαστε περισσότερη ποσότητα μελανιού στον μαρκαδόρο, οπότε χάνεται το πλεονέκτημα της οικονομίας.

Τα μελάνια μαρκαδόρου που διαθέτει η Εταιρεία μας, είναι από την Γερμανία.

Τέλος, όπως αναφέραμε παραπάνω, η επιφάνεια του πίνακα μαρκαδόρου, πρέπει να καθαρίζεται ανά 20 μέρες περίπου και ανάλογα την χρήση του πίνακα βέβαια, ώστε έτσι να πετυχαίνουμε σωστή συντήρηση του πίνακα μαρκαδόρου.

Ο καθαρισμός του πίνακα πρέπει να γίνεται με διαλυτικό τύπου White Spirit (Νέφτι) άοσμο και όχι με καθαριστικό τύπου τζαμιών, αυτό γίνεται με την χρήση χαρτιού κουζίνας ή κομματιού υφάσματος, καλύτερα χαρτιού το οποίο βρέχουμε με το διαλυτικό και περνάμε την επιφάνεια του πίνακα μαρκαδόρου και μετά με στεγνό πια χαρτί, καθαρίζουμε και πάλι την επιφάνεια του πίνακα, έτσι ελέγχουμε αν φταίει ο πίνακας ή τα αναλώσιμα σε περίπτωση που συμβεί να μην σβήνει η επιφάνεια του πίνακα.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Μαρκαδοροι λευκου πινακα

Οι μαρκαδοροι γραφης, ανηκουν στα αναλωσιμα μου χρησιμοποιουμε για πινακες μαρκαδορου Οι μαρκαδορ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Μελανια μαρκαδορου για λευκο πινακα

Τα μελανια μαρκαδορου για πινακα μαρκαδορου πωλουνται σε 2 συσκευασιες. Μελανι μαρκαδορου 200ml κ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Σπογγοι λευκου πινακα μαρκαδορου

Οι σπογγοι για πινακα μαρκαδορου ανηκουν στα αναλωσιμα και ειναι πλαστικοι, εχουν 6 τσόχες οι οποιες..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€