Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Θρανια Διθεσια Μονοθεσια ενσωματωμενα καρεκλοθρανια

Τα σχολικά θρανία, ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό φροντιστηρίου και κατασκευάζονται συνήθως από μεταλλικό πλαίσιο και μελαμίνη.

Τα σχολικά θρανία, πρέπει να έχουν μεγάλη αντοχή μιας και οι καταπονήσεις που υφίστανται είναι μεγάλες όπως και των σχολικών καθισμάτων.

Η αντοχή τους εξαρτάται από το πάχος του σωλήνα που χρησιμοποιούμαι για την κατασκευή τους και τις κολλήσεις.

Στα σχολικά θρανία, ο σωλήνας κατασκευής πρέπει να είναι στρόγγυλης διατομής για λόγους ασφάλειας του χρήστη (μαθητή) και όχι τετράγωνος σωλήνας, ο οποίος είναι επικιινδυνος μιας και έχει ακμές (γωνίες), όπου ο χρήστης (μαθητής) μπορεί να τραυματιστεί και να χτυπήσει το πόδι του κατά την είσοδό ή αποχώρησή του από αυτό.

Αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς και υπεύθυνοι έναντι του πελάτη, τα θρανία πρέπει να έχουν στάνταρτ γαντζάκια στα πλαινά τους και όχι να αποτελούν έξτρα εξοπλισμό.

Με αυτόν τον τρόπο, προφυλάσσουμε τον πελάτη μας από πιθανό ατύχημα, που μπορεί να δημιουργηθεί σε περίπτωση που τα παιδιά αφήσουν τις σχολικές τσάντες τους στο δάπεδο και όχι στο γαντζάκι.

Τα διθέσια σχολικά θρανία, έχουν συνήθως διαστάσεις 120Χ40, τα μονοθέσια σχολικά θρανία, έχουν διαστάσεις συνήθως 60Χ40.

Βέβαια, υπάρχουν και σχολικά θρανία τα οποία είναι τριθέσια ή και τετραθέσια, τα οποία όμως θεωρούνται δυσκίνητα και δεν έχουν ευελιξία σχηματικών παραστάσεων και πολλαπλών χρήσεων μέσα στον εκπαιδευτικό χώρο.

Τα σχολικά θρανία, πρέπει κάτω από τα ποδαρικά τους να έχουν ρεγουλατόρους για της σωστή έδραση αν το πάτωμα δεν είναι ίσιο, καθώς επίσης για την σωστή ρύθμιση τους ύψους, γιατί διαφορετικά αν το πάτωμα δεν είναι ευθύ.τότε το θρανίο θα κουνιέται με συνέπεια να αποσπάται η προσοχή του μαθητή από το μάθημα

Υπάρχουν τα ενσωματωμένα θρανία (compact desks) τα οποία ενδείκνυνται για σχολικές αίθουσες που δεν έχουν μεγάλες διαστάσεις.

Τα ενσωματωμένα θρανία, χρησιμοποιούνται συνήθως από μικρότερης ηλικίας μαθητές, μιας και οι διαστάσεις τους δεν επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση σε πιο εύσωμους.

Υπάρχουν τα καρεκλοθρανία ή καθίσματα σεμιναρίου ή καθίσματα σεμιναριακής χρήσης, τα οποία συνήθως έχουν αναλόγιο ή γραφίδα όπως λέγεται, σταθερή ή ανακλινόμενη ανάλογα με την χρήση που προορίζονται.

Τα καρεκλοθρανία σεμιναρίων είναι πιο ήπιας χρήσης ενώ και καρεκλοθρανία εκπαιδευτικής χρήσης οφείλουν να έχουν πολύ μεγάλη αντοχή μιας και η καταπονήσεις που δέχονται από τους μαθητές είναι πολύ μεγάλες.

Υπάρχουν τα θρανία πολλαπλών χρήσεων με διάφορα σχήματα, (τραπέζιο, παραλληλόγραμμο, ημικυκλικό) τα οποία ενώνοντάς τα, δημιουργούν διάφορες σχηματικές παραστάσεις θρανίων στην αίθουσα, τύπου Π, Η, Ε, L,

Επίσης υπάρχουν και τα τραπέζια ολιγομελών τμημάτων ή έδρανα ολιγομελών τμημάτων.

Τα έδρανα συνήθως χρησιμοποιούνται για μαθητές ως 8 ατόμων, οι οποίοι κάθονται περιμετρικά τους.

Τα σχήματα τα οποία υπάρχουν, είναι το παραλληλόγραμμο το οποίο έχει το απόλυτο εμβαδόν χρήσης, υπάρχει το σχήμα οβάλ ή ωοειδές, τύπου ’’κρουασάν’’ όπου οι μαθητές κάθονται μόνο από την μια πλευρά και παρακολουθούν στον πίνακα.

Αν αφήσουμε την φαντασία μας, όπως και την φαντασία των παιδιών να δουλέψουν, μπορούν οι εκπαιδευτικοί χώροι να μετατραπούν σε πεδίο έμπνευσης και δημιουργίας για όλους.

Μην ξεχνάτε, ότι τα σχολικά θρανία είναι τα πρώτα έπιπλα που ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μας και θα τα θυμόμαστε για πάντα.

Μην ξεχνάτε επίσης, πάνω στα θρανία ’”γράφουμε” το μέλλον μας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Θρανια compact, θρανια ενσωματωμενα, τραπεζοθρανια, θρανια με καθισμα, διθεσια θρανια, μονοθεσια θρανια

Τα ενσωματωμενα θρανια ή θρανια μαζι με καθισμα ειναι απο τους βασικους εξοπλισμους φροντιστηριων κα..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Θρανια compact, θρανια ενσωματωμενα, τραπεζοθρανια, θρανια με καθισμα, διθεσια θρανια, μονοθεσια θρανια

Τα ενσωματωμενα θρανια ή θρανια μαζι με καθισμα ειναι απο τους βασικους εξοπλισμους φροντιστηριων κα..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Θρανιο φροντιστηριου, θρανιο αιθουσας διδασκαλιας, σχολικο θρανιο

Το σχολικο θρανιο SD2 ανηκει στον βασικο εξοπλισμο φροντιστηριου και των αιθουσων διδασκαλιας. Το..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Θρανιο φροντιστηριου, σχολικα θρανια

Τα σχολικα θρανια, ανηκουν στον σημαντικο εξοπλισμο αιθουσας εκαπιδευτικου χωρου. Το σχολικο θραν..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Σχολικα θρανια, θρανια φροντιστηριου, θρανια εκπαιδευτικων χωρων

Το σχολικο θρανιο SD6, ανηκει στον βασικο εξοπλισμο φροντιστηριου καθως επισης οποιουδηποτε εκπαιδευ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€