Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Σχολικά καθίσματα φρονιστηριου

Τα σχολικά καθίσματα ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό φροντιστηρίου και κατασκευάζονται συνήθως από μεταλλικό σκελετό, η έδρα και πλάτη του σχολικού καθίσματος, κατασκευάζεται από πλαστικό εξού και πλαστικό σχολικό κάθισμα ή ξύλινο εξού και κάθισμα μαθητικό ξυλοτυπίας ή με επένδυση ύφασμα ή δερματίνη, εξού και επενδυμένο σχολικό κάθισμα.

Τα σχολικά καθίσματα εκπαιδευτικών χώρων, πρέπει να είναι ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής μιας και η χρήση τους, προορίζεται να είναι αρκετά σκληρή και οι δυνάμεις που αναπτύσσονται πάνω τους είναι πολύ μεγάλες.

Πρέπει να προνοούμε, ώστε να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και τα σχολικά καθίσματα που βάζουμε στον Εκπαιδευτικό μας χώρο, να μην θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών (μαθητών) με την πιθανή πρόκληση ατυχήματος είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα.

Τα καθίσματα φροντιστηρίου, συνήθως είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και αυτό γιατί υπάρχουν σε πολλά χρώματα, αλλά καθαρίζονται και πιο εύκολα.

Τα σχολικά καθίσματα ξυλοτυπίας είναι πιο κλασικά, όμως διακρίνονται για την τεράστια αντοχή τους.

Τα επενδυμένα σχολικά καθίσματα, συνήθως χρησιμοποιούνται σε πιο ήπιας χρήσης εκπαιδευτικούς χώρους.

Η επένδυση είναι από ύφασμα ή δερματίνη.

Αν και δεν ενδείκνυνται η χρήση επενδυμένων καθισμάτων σε εκπαιδευτικούς χώρους για λόγος υγιεινής, ομως αν τελικά θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε, είναι καλύτερα η χρηση της δερματίνης που καθαρίζεται πιο εύκολα από το ύφασμα, το οποίο εμποτίζει το αφρολέξ κάτω από αυτό και δημιουργεί εστία μόλυνσης.

Τα καθισματα φροντιστηριου, πρεπει να ειναι αρκετα στενα, ώστε να χωρανε ανετα κατω απο το θρανιο, διαφορετικα η λαθος επιλογη τους θα δημιουργησει προβλημα στην χρηση καθως επισης και προκληση ατυχηματος ειτε τρυματισμου καθως στην προσπαθεια του ο μαθητης να φερει πιο κοντα το καθισμα στο θρανιο και κανοντας την ιδια κινηση και ι διπλανος του πολυ πιθανο ειναι το δεξι χερι του ενος και το αριστερο του αλλου να τραυματιστουν απο τα πλαινα των καθισματων.

Αυτο το λαθος της επιλογης του φαρδους του καθισματος ειναι πολι κρισιμο μιας και το προβλημα τα ειναι μονιμο.

Σωστη επιλογη του σχολικου καθισματος σημαινει λυση απο προβληματα και χασιμο χρονου.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Καθισματα φροντιστηριου, σχολικα καθισματα, καρεκλες φροντιστηριου, καθισματα αιθουσων

Το καθισμα φροντιστηρου SC2 ειναι ενα σχολικο πολυ μεγαλης αντοχης, το οποιο μπορει αντεξει σε πολυ ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Σχολικό Κάθισμα, καθισμα φροντιστηριου, καθισμα αντοχης, πλαστικο καθισμα, καθισμα αιθουσας διδασκαλιας

Το σχολικό κάθισμα SC8 κατασκευάζεται όπως και το SC2 σε 2 εκδόσεις, στην έκδοση των 53 εκατοστών φά..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€