Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Λευκοί πίνακες μαρκαδόρου σμάλτου πορσελάνης πινακες ανακοινωσεων τσοχας φελλου

Οι πίνακες μαρκαδόρου ή λευκοπίνακες, είναι από τους πολύ σημαντικούς εκπαιδευτικούς εξοπλισμούς σε μια αίθουσα και χωρίζονται σε 3 κατηγορίες.

Στην πρώτη κατηγορία (πιο οικονομική), η επιφάνεια γραφής του πίνακα μαρκαδόρου, είναι από laminate δηλαδή μελαμίνη η οποία έχει υποστεί ειδική επεξεργασία, ώστε η χρήση του μαρκαδόρου να μην δημιουργεί πρόβλημα γραφής.

Οι πίνακες μαρκαδόρου που διαθέτει η Εταιρεία μας είναι διπλής όψης, ώστε σε περίπτωση που καταστραφεί η μια πλευρά του πίνακα μαρκαδόρου, να μπορούμε γυρίζοντάς την να συνεχίζουμε την χρήση του, χωρίς να προστρέχουμε σε αγορά καινούριου πίνακα, οπότε και πιο οικονομική όσον αφορά την χρήση.

Συνήθως η διάρκεια ζωής της κάθε πλευράς είναι από 5-10 χρόνια, η οποία εξαρτάται από τα αναλώσιμα πίναα μαρκαδόρου που χρησιμοποιούμε, δηλαδή σπόγγο λευκοπίνακα χωρίς η επιφάνεια που ακουμπάει στον πίνακα για να σβήσουμε, να είναι σαγρέ διότι με την κίνηση που κάνουμε δεξιά-αριστερά παράγεται τριβή, οπότε αποσμαλτώνει τον πίνακα, όπως αι οι μαρκαδόροι για πίνακα αι τα μελάνια μαρκαδόρου, να έχουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την σωστή χρήση του και μακροζωία του πίνακα.

Στην δεύτερη κατηγορία, είναι ο μαγνητικός πίνακας μαρκαδόρου ο οποίος έχει επιφάνεια γραφής από λαμαρίνα, η οποία βάφεται με κατάλληλο χρώμα λευκό και έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιφάνεια του για γραφή.

Η Εταιρεία μας δεν διαθέτει τέτοιους πίνακες

Στην τρίτη κατηγορία, είναι ο πίνακας μαρκαδόρου πορσελάνης, ο οποίος είναι και αυτός μαγνητικός και κατασκευάζεται απ.ό εμφιαλωμένη πορσελάνη.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι ένας πίνακας μαρκαδόρου πορσελάνης είναι ΠΑΝΤΑ μαγνητικός, ενώ ένας πίνακας μαρκαδόρου μαγνητικός ΔΕΝ είναι πορσελάνης.

Ο πιο απλός τρόπος να καταλάβουμε τι πίνακα αγοράσαμε, είναι να πάρουμε ένα κλειδί και να αρχίζουμε να χαράζουμε με την άκρη του, την επιφάνειας γραφής του πίνακα, αν το χρώμα φύγει ο πίνακας είναι βαμμένη λαμαρίνα, αν δεν πάθει τίποτα είναι πίνακας πορσελάνης.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πίνακες πορσελάνης, όπου η Εταιρεία κατασκευής της πορσελάνης είναι η POLYVISION.

Οι διαστάσεις που διαθέτουμε στους πίνακες μαρκαδόρου είναι, πίνακας 240Χ120, πίνακας 180Χ120, πίνακας 150Χ120 και 120Χ90.

Όλοι οι πίνακες μαρκαδόρου έχουν αλουμινένιο πλαίσιο.

Οι πίνακες μαρκαδόρου μπορούν να τοποθετηθούν σε βάση τροχήλατη, οπότε μπορούν να μετακινούνται για περισσότερη ευελιξία.

Εκτός από τους πίνακες μαρκαδόρου, υπάρχουν και οι πίνακες ανακοινώσεων οι οποίοι χρησιμεύουν για την έμμεση επικοινωνία του εκπαιδευτικού χώρου με τα παιδιά.

Οι πίνακες ανακοινώσεων κατασκευάζονται εσωτερικά από insulite και η επιφάνεια των ανακοινώσεων μπορεί να είναι από τσόχα (μπλε, κόκκινη, πράσινη) ή από φελλό γι αυτό και θα τους συναντήσουμε και ως πίνακες φελλού ή πίνακες τσόχας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Πινακας ανακοινωσεων , πινακας τσοχας, πινακας φελλου

Ο πινακας ανακοινωσεων χωριζεται σε 2 κατηγοριες, στους πινακες ανακοινωσεων τσοχας και στ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Πινακας πορσελανης, πινακας μαρκαδορου, μαγνητικος πινακας

Ο πινακας πορσελανης εχει πολυ μεγαλη αντοχη οσον αφορα την επιφανεια γραφης, παρολο που οι κατασκευ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Πινακες μαρκαδορου, λευκοπινακες, λευκοι πινακες γραφης, πινακες πορσελανης

Οι πίνακες μαρκαδορου, αποτελουν σημαντικο εκπαιδευτικο υλικο για την αιθουσα, οι οποιοι ε..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€