Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Αγαπητοί μας φίλοι, αν και στην ουσία οι πιθανότητες να έχουμε μια προσωπική επαφή είναι μικρές, παρόλα αυτά η τεχνολογία και το διαδύκτιο, μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε αυτή την εικονική έστω επαφή. 

Το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαστε είναι εξειδικευμένο και πιστεύουμε ότι η επαφή αυτή σίγουρα θα βοηθήσει κάποιον που ψάχνει για σχολικά έπιπλα, να κερδίσει χρόνο κάνοντας απλά ένα ¨κλικ¨ στην σελίδα μας www.marantoni.gr και να ενημερωθεί ανάλογα, ώστε η έρευνα αγοράς που θα ακολουθήσει να είναι ακόμα πιο χρήσιμη. 

Διαβάζοντας λοιπόν το παρακάτω κείμενο θα αντιληφθείτε την φιλοσοφία της εταιρείας μας σχετικά με τον χώρο. 

Ό σκοπός λοιπόν που δημιουργήθηκε η εταιρεία MARANTONI ήταν, είναι και θα είναι να δημιουργεί εκπαιδευτικούς χώρους όπου το ταξίδι του κάθε ανθρώπου μικρού ή μεγάλου να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο μέχρι τον τελικό προορισμό του που είναι η Εκπαίδευση, ή Μάθηση και κατ΄ επέκταση η Παιδεία. 

Σίγουρα, στους καιρούς που ζούμε, να ακούγεται ρομαντική μια τέτοια αντίληψη, όμως η αγάπη για αυτό που κάνουμε είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να έχει υλική υπόσταση παρά μόνο για το συγκεκριμένο αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαστε. 

Πιστεύουμε η Εκπαίδευση είναι η Ποσότητα και η Παιδεία είναι η Ποιότητα που αποκτά ο Άνθρωπος στην Ζωή του. 

Η Εκπαίδευση και κατ΄ επέκταση η Παιδεία, ξεκινάει πρώτα από την Οικογένεια, συνεχίζει στους εκπαιδευτικούς χώρους και μας ακολουθεί μέχρι το τέλος του ταξιδιού μας από αυτή την ζωή.

Μην ξεχνάμε ότι το Θρανίο, είναι στην ουσία, το πρώτο έπιπλο όπου ο άνθρωπος περνά στα πρώτα χρόνια της ζωής του την περισσότερη ώρα μαζί και ίσως να το θυμάται για πάντα. 

Ο στόχος της εταιρεία μας είναι να δημιουργεί ξεχωριστούς χώρους για τους πελάτες της ώστε και αυτοί με την σειρά τους να δημιουργούν ξεχωριστές συνθήκες μάθησης. 

Εμείς εκπαιδευτικοί δεν είμαστε με συνέπεια να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε Παιδεία, μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε συνθήκες Παιδείας και να είστε σίγουροι θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. 

Δεν ξέρουμε και ίσως να μην το μάθουμε ποτέ αν είμαστε η καλύτερη εταιρεία, μιας και αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον κάθε άνθρωπο που μας εμπιστεύεται τα όνειρά του αλλά και την διαμόρφωση των χώρων του. 

Αποδεικνύοντας και πιστεύοντας το ρητό ¨τα πάντα ρει¨ ή εταιρείας ακολουθεί πάντα τους ρυθμούς της εποχής και μερικές φορές δημιουργεί την εποχή. 

Τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούμαστε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι τα θρανία, τα οποία μπορεί να είναι μονοθέσια, διθέσια, ενσωματωμένα, καρεκλοθρανία και έδρανα. 

Τα καθίσματα, τα οποία μπορεί να είναι πλαστικά, επενδυμένα ή ξύλινα, 
Τα έπιπλα Η/Υ, τα οποία μπορεί να είναι πλαστικά ή ξύλινα. 
Τα συστήματα αναμονής, σε διάφορους συνδυασμούς και χρώματα. 
Οι πίνακες, οι οποίοι μπορεί να είναι μαρκαδόρου (σμάλτου ή πορσελάνης), κιμωλίας, ανακοινώσεων και διαδραστικοί, οι οποίοι συνδέονται με μηχάνημα προβολής (projector) και Η/Υ για καλύτερα αποτελέσματα εκπαίδευσης, αρκεί φυσικά να ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε. 

Οι απενεργοποιητές κινητών, ένα καινούργια αντικείμενο το οποίο τοποθετείται σε σχολεία, πρατήρια βενζίνης, εκκλησίες, κινηματογράφους, θέατρα, συνεδριακούς χώρους, τράπεζες, φυλακές κλπ. Με σκοπό την διακοπή του σήματος του κινητού, το οποίο θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με επαγγελματική συνείδηση. 

Το σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων και όχι μόνο. Το σύστημα αυτό επιτρέπει την καταγραφή και παρακολούθηση -μέσω δορυφόρου και διαδυκτίου- των φορτηγών, σχολικών, λεωφορείων αυτοκινήτων κλπ για την αποτελεσματικότερη χρήση τους. 

Τα καθίσματα γραφείου, τα οποία είναι σε διάφορα χρώματα και σχήματα. 
Τα γραφεία τα οποία και αυτά είναι σε διάφορα σχήματα, χρώματα και διαστάσεις. 
Οι βιβλιοθήκες, οι οποίες είναι σε πλαστικό και ξύλο. 
Τα αναλώσιμα για να υποστηρίζεται ο πελάτης όχι μόνο με το αντικείμενο αλλά και με το αναλώσιμο που θα χρειασθεί, π.χ. μαρκαδόροι, σπόγγοι, μελάνια κλπ. 
Οι μεταλλικές ντουλάπες με διαφορετικά χρώματα και διάφορες χρησιμότητες. 
Στις φωτογραφίες των χώρων μπορεί κάποιος να δει τους χώρους που έχουμε δημιουργήσει και υπάρχουν στην αγορά. 
Η εταιρεία ξεκίνησε και τις εξαγωγές ώστε να καθιερωθεί και στο εξωτερικό και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές μιας και ο ανταγωνισμός είναι ελάχιστος. 
Ήδη ξεκίνησε την παρουσία της στο εξωτερικό με την έκθεση INDEX που γίνεται στο Dubai το 2007 και παίρνει μέρος και το 2008. 
Η πορεία γενικά της εταιρείας είναι ανοδική και αυτό το οφείλει πρώτα απ΄ όλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που την εμπιστεύθηκαν και την στήριξαν, γι αυτούς υπάρχει και για αυτούς θα προσπαθεί πάντα να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα, ώστε ή επιτυχία να έρθει σίγουρα. 

Όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο δρόμος προς την επιτυχία είναι πάντα υπό κατασκευή, χτίζεται με πολύ κόπο και τον διαβαίνουν μόνο οι νικητές. 
Μια πραγματικά σκληρή προσπάθεια μπορεί να μην δικαιώνεται από την αρχή αλλά να γνωρίζετε πως ΠΑΝΤΑ δικαιώνεται. 
Ευχαριστούμε για τον χρόνο και το ενδιαφέρον που δείξατε διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο και ίσως η εταιρεία μας και η τεχνολογία βοηθήσει, ώστε το μέλλον να φαντάζει λαμπρότερο και καλύτερο.